Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

KAD SE SPOJE KREATIVNOST I LUKSUZ: Hotel u Beleku koji postavlja visoke standarde

KAD SE SPOJE KREATIVNOST I LUKSUZ: Hotel u Beleku koji postavlja visoke standarde

Blog thumbnail ,

koliko ste odlučili da ove godine letovanje provedete u Turskoj, a niste sigurni koje mesto da izaberete, da bismo vam pomogli u tom izboru, ispričaćemo vam priču o jednoj zaista posebnoj destinaciji, Beleku. Na mediteranskoj obali, na pola puta između Antalije i Sidea, nalazi se gradić Belek, čija istorija datira još od 4. veka pre nove ere.

Tokom dugih godina svog postojanja, Belekom su prošli Heleni, Rimljani, Vizantijci, i Seldžuci, ostavivši trag na njegovu arhitekturu. Od tih davnih vremena ovaj grad se razvio u pravi luksuz, pažljivo vodeći računa o svim svojim prirodnim lepotama koje ga krase, kao i o ostacima iz prošlosti.

Danas u ponudi ovo letovalište ima brojne golf terene, sadržaje za mlade, za starije, za decu, za porodice, za svakoga po nešto. Precizno planirani i sa ukusom dizajnirani luksuzni hotelski kompleksi, sa svim pratećim sadržajima pružaju prvoklasni doživljaj za one koji cene pravi kvalitetan odmor.

Belek ima malo gradsko jezgro, u kom možete naći sve od dućana sa unikatnim, ručno pravljenim proizvodima, do raznih restorana sa najboljim turskim specijaltetima, a ne manjka ni vrlo popularnih barova i klubova sa izuzetno kvalitetnim pićima i koktelima. Dok hodate uličicama, pratiće vas pregršt boja i primamljivih mirisa.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *