Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

RAZNOVRSTAN SADRŽAJ HOTELA I SAVRŠENE PLAŽE: Sve što priželjkujete na svom letovanju možete naći na nestvarno lepom Kipru

RAZNOVRSTAN SADRŽAJ HOTELA I SAVRŠENE PLAŽE: Sve što priželjkujete na svom letovanju možete naći na nestvarno lepom Kipru

Blog thumbnail ,

Na raskrsnici tri kontinenta – Evrope, Azije i Afrike, nalazi se čarobno ostrvo Sredozemnog mora, Kipar. Sa svojim povoljnim geografskim položajem, uvek je bio na putu osvajača i interesantan pohodima velikih vojskovođa. Zbog toga je, iako pre svega asocijacija na očaravajuće, peščane plaže, ova lepa, ostrvska zemlja, takođe veoma zanimljiva i turistima čiji motiv nije samo boravak na plaži uz more, već i upoznavanje kulture i istorije svojih domaćina. Već par godina, ova destinacija nalazi se u ponudi turističke agencije 1 A Travel. Za sve one koji žele svoj odmor da provedu uživajući na prelepim plažama, u hotelima sa odličnom uslugom i sadržajima, da posete mnoge istorijske lokalitete i odmore oči na jedinstvenim prirodnim lepotama, Kipar predstavlja pravi izbor.

U jugoistočnom delu Kipra, nalazi se Aja Napa, do pre 30 godina samo malo uspavano ribarsko selo, a danas najposećeniji centar ostrva. Odlikuje se kilometrima hotela na nepreglednim belim peščanim plažama, tirkiznim morem i obiljem sadržaja na vodi. Aja Napa je nadaleko poznata i po bogatom i raznovrsnom noćnom životu. Posetiocima su na raspolaganju brojni noćni klubovi i barovi i kakve god da tražite ili očekujete, ovde ćete zasigurno i pronaći.

Na oko 1km od centra Aja Nape i oko 52km od aerodroma Larnaka, nalazi se hotel Anmaria Beach 4*, koji se zahvaljujući odličnoj lokaciji nalazi u blizini centra svih zbivanja. Okružen brojnim egzotičnim stablima palme i zelenilom bašte, predstavlja spoj dobrih sadržaja i kvalitetne usluge u hotelu, što je garancija da će se ovde dobro provesti kako porodice, tako i mladi parovi. Hotel se nalazi na 300m od gradske plaže, na kojoj se možete opustiti nakon noćnog provoda i iskoristiti svaki zračak sunca koji se nadvija nad ostrvom. Gosti hotela se mogu odlučiti između all inclusive usluge ili polupansiona, sa velikim izborom različitih gurmanluka po kojima je Kipar poznat. Hotelske sobe su odlično opremljene, te za vašu udobnost u svom sastavu sve sobe imaju satelitski TV, radio, klima uređaj, aparat za čaj ili kafu, balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, aparat za brijanje kao i garnituru za sedenje na balkonu. U ponudi su i razne dodatne aktivnosti, za vaš ispunjen dan, kao što su teretana, stoni tenis, fitnes centar, kriosauna, sauna, pilates, tenis. Za rashlađivanje, na raspolaganju su vam otvoren i zatvoren bazen, a za porodice je bitna informacija da hotel ima i dečiji bazen, kao i igralište za decu.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *